AKTUELNO

Dragan J. Vučićević, glavni urednik Informera, ocenio je da su izjave, pretnje i uvrede Sergeja Trifunovića, upućene direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici Studija B Ivani Vučićević strašne i da on svima koji se usude da kažu istinu lepi najgore etikete.

- Svaka joj čast kako mu je odgovorila. Mi ovde imamo posla sa ekstremistima koji hoće na silu, na ulici, u kravavim neredima i nasiljem da otmu vlast. O tome se ovde radi, to je kraj i početak priče, a Sergej Trifunović je samo "izvođač radova" za tajkuna Đilasa i za ostale takozvane lidere takozvane opozicije. Oni hoće na silu da otmu vlast i zato im trebaju sukobi i haos - kaže Vučićević za Novo jutro Televizije Pink.

On dodaje da Sergej Trifunović ne samo Ivani Vučićević, već svima koji se usude da kažu da je istina-istina, lepi najgore etikete, vređa i ucenjuje.

Foto: TvPink Printscreen

- Kako moguće da je svima u tom bloku: Đilasovom, Jeremićevom, Obradovićevom, prihvatljiv Sergej Trifunović. On je prošle godine rekao za Maju Gojković da je fuksa, i niko ga od njih nije osudio. Zamislite da neko za nekog vašeg kaže tako, pa to je najgora uvreda. Trifunoviću ni to nije bilo dosta, nego je pre par dana rekao Ivani Vučićević da je fuksa i da će joj.. milosne majke. Seljačina jedna raspala, kretenčina, sram ga bilo - poručuje Vučićević.

Prema njegovim rečima, očito da Sergej Trifunović misli da mu je sve dozvoljeno i da ga se svi plaše.

Foto: TvPink Printscreen

- To je čovek koji je jak samo na Tviteru i društvenim mrežama. Nigde ne sme da dođe, preti ženama, sram ga bilo, a najbliži saradnik tajkuna Dragana Đilasa, Željko Veselinović, pretio je premijerki Brnabić silovanjem...To je njihova politika. Njihova politika je najgore i najcrnje nasilje prema ženama.. To su ljudi koji šalju svoje batinaše na novinarke Pinka, koji ne prezaju ni od kakvog nasilja - ocenio je Vučićević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako dodaje, oni najavljuju da će upasti u zgradu Javnog servisa u subotu, a to je možda i iscenirano.

- Oni sada glume da su ugnjetavani, da ih tu nema. Pa, Žuti Bujke vodi Javni servis kao da je Boris Tadić i dalje predsednik. Sada oni glume da su ugroženi.. Protesti su im propali, ne znaju šta da rade - navodi Vučićević i dodaje da nije u srodstvu sa direktorkom Studija B, iako imaju isto prezime.

Više o pomenutim temama saznajte u videu koji sledi:

#Dragan J. Vučićević

#Dragan Đilas

#Sergej Trifunović

'